محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱
  • ۰


چگونگی درست کردن نان زیتون و سبزیجات معطر را در این مطلب یاد بگیرید

بعضی از نان ها خودشان به تنهایی یک وعده غذایی کامل محسوب می شوند؛ نان زیتون و سبزیجات هم از همین نوع است. تهیه این نان و گذاشتن آن روی میز شام تان از شما یک کدبانوی تمام عیار می سازد و حتما خاطره طعم و عطرش تا مدت ها در ذهن مهمانان تان باقی می ماند.

مواد لازم برای نان زیتون و سبزیجات معطر

 ۲  /۱ پیمانه آب ولرم
 ۲  /۱ پیمانه روغن مایع یا روغن زیتون
۵۰۰ گرم آرد
۲ ق س خمیرمایه
۳ ق س شکر
۱  ق چ سرپر نمک
۱  عدد تخم مرغ
۲ ق س شوید خشک
۵ ق س زیتون ریز شد ه
۱ ق چ آویشن
۲  ق چ پود ر پیاز و سیر
۲ ق س شیر برای رومال
 چگونگی درست کردن نان زیتون و سبزیجات معطر را در این مطلب یاد بگیرید

طرز تهیه نان زیتون و سبزیجات معطر

خمیر مایه را با شکر در یک لیوان بریزید، سپس آب ولرم را اضافه کنید و  مواد را یک بار با قاشق مخلوط کنید، سپس اجازه دهید تا حدود ۳ دقیقه در یک جای ثابت باقی بماند و عمل بیاید. در ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید، سپس با روغن مخلوط کنید. زیتون و تمام مواد خشک (غیر از آرد) را هم به آن اضافه کرده ، مخلوط کنید.
بعد از حدود ۳ دقیقه و عمل آمدن نسبی خمیرمایه، آن را به مخلوط روغن، تخم مرغ و سبزیجات خشک اضافه کنید، سپس نصف آرد را یک باره اضافه کرده ، شروع به هم زدن کنید. مابقی آرد را به تدریج به آن اضافه کنید تا جایی که یک خمیر نرم حاصل شود.
خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید یا اینکه ۳۰ بار آن را محکم به روی میز کارتان بکوبید، سپس خمیر را در ظرف بزرگی که کاملا اطراف آن را چرب کرده اید قرار دهید، روی آن را سلفون بکشید و  در یک دستمال یا حوله بپیچید تا محیط گرمی برای پف کردنش فراهم شود. بعد از حدود ۴۵ دقیقه خمیر باید دو برابر شده باشد.
حالا خمیر را روی میز کار قرار دهید. می توانید از این خمیر یک یا دو نان بزرگ و یا چندین نان کوچک تهیه کنید. به شکل دلخواهتان به خمیر فرم بدهید و آن را درون سینی آرد پاشی شده بگذارید  تا ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند. روی خمیر را با دستمال مرطوب یا سلفون بپوشانید که خشک نشود. روی نان ها را با شیر مرطوب کنید تا خوش رنگ تر شود.
در ۱۵ دقیقه پایانی، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. درون آن یک سینی فر دیگر قرار دهید و روی آن آب بریزید تا محیط فر پر از بخار شود، سپس سینی نان ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

نکات تکمیلی در مورد نان زیتون

نان زیتون جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
نان زیتون را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

  • ۹۶/۰۱/۱۵
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی