محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰

بررسی همه راه های علمی باروری و بچه دار شدن

باروری

تمام راههای باروری و حامله شدن + توضیحات کامل

اگر شما موفق به باروری طبیعی نشده اید ناامید نشوید. امروزه راه های زیادی برای درمان ناباروری وجود دارد که در این مقاله به تمام راه های موجود و میزان موفقیت هریک از این راه ها اشاره خواهیم کرد.

____________فانوس____________

با روشهای مختلف بارور شدن آشنا شوید

باروری حمل رویان یا جنین در درون جنس مادهٔ یک جانورِ زنده زا است. برای باروری، اسپرم مرد به تخمک زن ملحق شده و منجر به پدید آمدن نطفه می شود.
پستانداران در طول بارداری می توانند یک یا چند باروریِ هم زمان داشته باشند.

شما ممکن است جز افرادی باشید که براحتی حامله می شوند. به روش طبیعی باردار شدن در خیلی از زوج ها دیده میشود اما ناباروری هم زیاد شده و خیلی از زوجین باید از روشهای مختلف دیگر بارور شوند.

در این مقاله 7 روش باروری را می خوانیم:

داروهای باروری

روش جراحی

روش IUI

روش IVF

روش ICSI

روش GIFT

روش ZIFT

اهدا کننده تخمک و رویان

رحم اجاره ای

اگر شما موفق به باردار شدن طبیعی نشده اید ناامید نشوید همه چیز به آخر نرسیده است و هنوز راه حل هایی برای شما وجود دارد. امروزه راه های زیادی برای درمان ناباروری وجود دارد که در این مقاله به تمام راه های موجود و میزان موفقیت هریک از این راه ها اشاره خواهیم کرد:

داروهای باروری

اولین قدم در درمان ناباروری، داروهای باروری است که کلومیفن و گنادو تروپین رایج ترین داروهای مصرفی می باشد که هورمون های جنسی شما را تنظیم کرده و باعث آزاد شدن یک یا چند تخمک در هر ماه از تخمدان شما میشود. اغلب ختنم ها این داروها را در دوره درمان3 تا 6 ماه قبل از اقدام به باردار شدن و یا امتحان کردن راه های دیگر می خورند.

اثرات جانبی داروهای باروری

این داروها احتمال دو یا چند قلو زایی شما را افزایش میدهند.

کلومیفن باعث گرگرفتگی، تغییر خلق و خو، درد لگنی، حساس شدن سینه ها،کیست تخمدان، تهوع، ترشح موکوس خشک، سردرد، افسردگی خفیف و علائم بینایی می شود

گنادوتروپین باعث متورم شدن و خارش در محل تزریق شود. نفخ شکمی، سردرد و حساس شدن سینه ها از علائم دیگر آن است. در حدود 10 تا 20 درصد از زنان بیماری خفیف OHSS را مبتلا میشوند که
  • ۹۶/۰۴/۳۰
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی