آموزش درست کردن پیتا گوشت یک غذای شیک برای مهمانی ها
آموزش درست کردن پیتا گوشت,روشی که در این دستور جهت پخت جیرو ارائه می شود روش خانگی است و در روش پخت رستورانی این غذا همانند دونر کباب باید پخته شود.
مواد لازم برای پیتا گوشت
راسته گوسفـنـد :300 تا 350 گرم
پیـــاز متوسط :یک عدد
گوجه فرنــگـــی متوسط :یک عدد
پودر پاپــریکا :یک قاشـق سوپخوری
ارگــانو :یک قاشق چایـخوری
سرکـــه انـگور :یک قاشق سوپخوری
نمــک و فلـفل سیاه :به میزان لازم
روغن زیتون :1/5 قاشق سوپخوری
نان پیتا :2 عدد
پیـــاز متوسط :یک عدد
گوجه فرنــگـــی متوسط :یک عدد
پودر پاپــریکا :یک قاشـق سوپخوری
ارگــانو :یک قاشق چایـخوری
سرکـــه انـگور :یک قاشق سوپخوری
نمــک و فلـفل سیاه :به میزان لازم
روغن زیتون :1/5 قاشق سوپخوری
نان پیتا :2 عدد
مواد سس تزاتزیکی (سس خیار و ماست)
خــیار متوسط :2 عدد
ماســت :1/2 پیمانه
سیـــر :6 حبه
آبـــلیمو :یک تا 1/5 قاشـــق سوپخوری
ماســت :1/2 پیمانه
سیـــر :6 حبه
آبـــلیمو :یک تا 1/5 قاشـــق سوپخوری
- ۹۶/۰۴/۲۸