محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰

آموزش درست کردنی پای استیک و موسیر خوش طعم و مجلسی

استیک و موسیر

طرز تهیه پای استیک و موسیر

نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.طرز تهیه پای استیک و موسیر در این مطلب از فانوس.

_______________فانوس_______________

مواد لازم برای پای استیک و موسیر

روغن زیتون:2 قاشـــق سوپ خوری
کنـســـرو گوشت مرغ خرد شده:140 گرم
اســتـیـک که روی آتش ملـایـــم پختـــه شده و خرد شده:یک کیلوگرم
آرد ساده:4 قاشق سوپ خوری
سرکــه قرمــز که با 2 لیوان آب مخـــلوط شده باشـد:10 قاشق غذاخوری
عصـاره گوشت گاو:یک ویک سوم قاشق سوپ خوری
آویشن:4 شاخـه
موسیـر تازه:600 گرم
ژل زغال اخـته:2 قاشق سوپ خوری
زرده تخـــم مرغ:یک عدد
مواد لازم برای رویه خردلـی:آرد :350 گرم
پودر خردل:یک قاشـق سوپ خوری
کره فریز شده :200 گرم
آب سرد:6 تا 8 قاشــق سوپ
  • ۹۶/۰۴/۲۶
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی