آموزش درست کردنی پای استیک و موسیر خوش طعم و مجلسی
نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.طرز تهیه پای استیک و موسیر در این مطلب از فانوس.
مواد لازم برای پای استیک و موسیر
روغن زیتون:2 قاشـــق سوپ خوریکنـســـرو گوشت مرغ خرد شده:140 گرم
اســتـیـک که روی آتش ملـایـــم پختـــه شده و خرد شده:یک کیلوگرم
آرد ساده:4 قاشق سوپ خوری
سرکــه قرمــز که با 2 لیوان آب مخـــلوط شده باشـد:10 قاشق غذاخوری
عصـاره گوشت گاو:یک ویک سوم قاشق سوپ خوری
آویشن:4 شاخـه
موسیـر تازه:600 گرم
ژل زغال اخـته:2 قاشق سوپ خوری
زرده تخـــم مرغ:یک عدد
مواد لازم برای رویه خردلـی:آرد :350 گرم
پودر خردل:یک قاشـق سوپ خوری
کره فریز شده :200 گرم
آب سرد:6 تا 8 قاشــق سوپ
- ۹۶/۰۴/۲۶