عوارض جبران ناپذیر استفاده از نان ناسالم
عوارض جبران ناپذیر استفاده از نان ناسالم,استفاده از نان سبوس دار برای پیشگیری از مشکلات گوارشی نان به آن دسته از غذاها اطلاق شده که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود.
مصرف نان سبوس دار تاثیر بسزایی در پیشگیری از مشکلات گوارشی دارد
نــان یکــی از قدیمی تریـن غذاهـایی اســت که بشر آن را تهیـه کرده و تاریـــخـــچه آن به اواخر عصـــر حجـر بر می گردد، آن زمـــان که برای نخســـتــین بار، دانــه غلات را با آب مخــلوط کرده و سپس خمیـــر به دســـت آمده را می پخـتــنــد.
مدیر نظـــارت بر مواد غذایـی، آرایشی و بهـداشتی دانـشـــگــاه همــدان، برلــزوم اســتــفـاده از نان سبوس دار به منـظور پیـشـــگیـری از ابـــتـــلا به سوءتغــذیـــه و مشکـــلات گوارشـی تاکـید کرد.
دکـتــر محـمـــد کاظـم زاده در خــصوص ایـــنـکه نان سالــم چه نوع نانـی است گفت:گندم از غنـی ترین غلاتــی است که درطبــیــعـت یافت می شود و اغـلب ویتـــامیـن ها و مواد معـــدنی در این نعـمـت الــهـی وجود دارد به همیـــن دلیـل نان به عنوان اصــلـــی ترین غذای مصرفی در سفره خانوارهـای- ۹۶/۰۴/۲۵