آموزش درست کردن کیک گیلاس با مغز فندق یک طعم متفاوت و به یاد ماندنی
در این بخش از آشپزخانه فانوس طرز تهیه کیک گیلاس با مغز فندق را آموزش خواهیم داد.طعم این کیک برای مدت ها در ذائقه شما ماندگار خواهد بود.
مواد لازم برای کیک گیلاس با مغز فندق
کره یا مارگارین :200 گرم
وانیل شکری :یک بسته
شکر :175 گرم
دارچین :1/4 قاشق چایخوری
آرد :125 گرم و یک قاشق غذاخوری
مغز فندق :250 گرم
تخم مرغ :4 عدد
بکینگ پودر :3 قاشق چایخوری
کمپوت گیلاس :یک قوطی
مواد برای تزئین
خامه :100 گرم
ژله تمشک :2 قاشق غذاخوری
- ۹۶/۰۴/۲۱