محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰

آموزش درست کردن نوگا سمیفردو یک دسر فوق العاده خوشمزه ایتالیایی

نوگا سمیفردو

طرز تهیه نوگا سمیفردو

نوگا سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.

__________________فانوس__________________

مواد لازم برای نوگا سمیفردو

2 فنـجـــان (500 میــلی لیـتر) خامــه غلیــظ
4 عدد تخم مرغ
1 فنـــجان (215 گرم) شکر شیریــنی پزی
300 گرم تمشــک یخـزده
250 گرم بادام، خرد شده
تمشـــک و توت فرنـــگی، برای تزئین

طرز تهیه نوگا سمیفردو

ته و کنـــاره های یک قالب فلزی کوچک شیـــریـــنی پزی به گنــجـایـش (160 میـلـــی لیــتـــر) را با کیـــسه پلــاستیــکی بپوشانـیـد و کناره های کیــسه را آویزان بگـذارید.

از میـــکـســر برقـــی برای هم زدن خامـــه در کاسه ای متوسط اسـتـــفـاده کنـید تا خامه قوام بیـــایـد. از میـــســکر دیگـــری برای زدن تخم مرغ ها و شکـر در کاسـه ای بزرگ استـــفاده کنــید و 4 دقــیـــقه بزنــیــد تا غلــیظ و کمـرنـگ شود. خامـه را به آن اضــافــه کنیـد و از قاشـــق فلــزی بزرگی برای مخـــلوط کردن آن استــفـــاده کنـــید.

تمـشک ها را در کاسه ای بگذاریــد و با چنگـال آنـــها را له کنـیــد. حالـا آنــها را با بادام به مخلوط خامه اضـــافـه کنــید و ترکـیــب کنیـد. سپــس با قاشق از ایـن مخلوط در قالـــب ها بریزیــد. قالـــب ها را روزی سیــنی بگـــذاریــد و روی آنـهــا را با کیـــســه پلــاســـتیــکـی بپوشانـــیــد و بگـذاریـد 6 ساعت
  • ۹۶/۰۴/۱۵
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی