آموزش درست کردن نوگا سمیفردو یک دسر فوق العاده خوشمزه ایتالیایی
نوگا سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.
مواد لازم برای نوگا سمیفردو
2 فنـجـــان (500 میــلی لیـتر) خامــه غلیــظ
4 عدد تخم مرغ
1 فنـــجان (215 گرم) شکر شیریــنی پزی
300 گرم تمشــک یخـزده
250 گرم بادام، خرد شده
تمشـــک و توت فرنـــگی، برای تزئین
4 عدد تخم مرغ
1 فنـــجان (215 گرم) شکر شیریــنی پزی
300 گرم تمشــک یخـزده
250 گرم بادام، خرد شده
تمشـــک و توت فرنـــگی، برای تزئین
طرز تهیه نوگا سمیفردو
ته و کنـــاره های یک قالب فلزی کوچک شیـــریـــنی پزی به گنــجـایـش (160 میـلـــی لیــتـــر) را با کیـــسه پلــاستیــکی بپوشانـیـد و کناره های کیــسه را آویزان بگـذارید.از میـــکـســر برقـــی برای هم زدن خامـــه در کاسه ای متوسط اسـتـــفـاده کنـید تا خامه قوام بیـــایـد. از میـــســکر دیگـــری برای زدن تخم مرغ ها و شکـر در کاسـه ای بزرگ استـــفاده کنــید و 4 دقــیـــقه بزنــیــد تا غلــیظ و کمـرنـگ شود. خامـه را به آن اضــافــه کنیـد و از قاشـــق فلــزی بزرگی برای مخـــلوط کردن آن استــفـــاده کنـــید.
تمـشک ها را در کاسه ای بگذاریــد و با چنگـال آنـــها را له کنـیــد. حالـا آنــها را با بادام به مخلوط خامه اضـــافـه کنــید و ترکـیــب کنیـد. سپــس با قاشق از ایـن مخلوط در قالـــب ها بریزیــد. قالـــب ها را روزی سیــنی بگـــذاریــد و روی آنـهــا را با کیـــســه پلــاســـتیــکـی بپوشانـــیــد و بگـذاریـد 6 ساعت- ۹۶/۰۴/۱۵