آموزش درست کردن امگشت یک غذای محلی ایرانی خوشمزه و دلچسب
طرز تهیه امگشت
امگشت غذای محلی استان خوزستان است. غذایی است که عربهای خوزستان با ماهی گباب (قباد) نمک سود شده درست می کنند.در بخش آشپزی فانوس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای امگشت
برنــج 4 پیــمــانه
سبـــزی پلویی (شوید – گشنـیز) به مقدار لازم
نمــک به مقــدار لازم – ادویه و زردچوبه به مقـدار لازم
کشـــمــش 1 پیمانه
پیـاز یک عدد درشت
روغن دوقاشــق
سبـــزی پلویی (شوید – گشنـیز) به مقدار لازم
نمــک به مقــدار لازم – ادویه و زردچوبه به مقـدار لازم
کشـــمــش 1 پیمانه
پیـاز یک عدد درشت
روغن دوقاشــق
- ۹۶/۰۴/۰۸