آموزش درست کردن میگو اسکمپی یک غذای معروف فرانسوی
این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.در این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی فانوس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای میگو اسکمپی
میگو شش عدد
برگ اسفناج 20 عدد
برنج یک پرس 100 گرمی
فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
پیاز یک عدد
کدو یک عدپ
کره اب شده ده گرم
نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
سس گرین ده گرم
سس اویستر صدف ده گرم
کرم خاویار ده گرم
ادویه اسموک ده
- ۹۶/۰۴/۰۵