آموزش درست کردن کاپ کیک قرمز با ظاهری زیبا و طعمی به یاد ماندنی
در این بخش از آشپزخانه فانوس آموزش تهیه کاپ کیک قرمز مخملی را آماده کرده ایم که بدون شک می توان گفت تمام چشم ها را محو خود خواهد کرد.طرز تهیه را در مجله اینترنتی فانوس ببینید.
مواد لازم برای کاپ کیک قرمز مخملی
۱ و ۱/۴ پیمــانــه ( ۱۲۵ گرم) آرد الـــک شده۱/۴ قاشــق چای خوری بیــکــیـنـگ پودر
۱/۴ قاشـــق چای خوری نمـــک
۱ قاشـــق غذاخوری (۱۰ گرم) پودر کاکـائو
۱/۴ پیـمـانـه (۵۷ گرم ) کره، به دمای اتاق رسـیده باشه
۳/۴ پیـمانه (۱۵۰ گرم ) شکــر سفـیـــد
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۲ قاشـــق غذاخوری وانــیـــل خالـــص
۱/۲ پیـــمـــانــه ( ۱۲۰ میــلـــی لیتـر ) باتـــر میــلـــک
۱ قاشـــق چای خوری رنـگ غذا قرمز مایع
۱/۲ قاشـــق چای خوری سرکــه سفـــیــد
۱/۲ قاشق جای خوری
- ۹۶/۰۴/۰۳