آموزش درست کردن کیک شکلاتی آلمانی با عطر و طعمی عالی و به یاد ماندنی
این دستور بهترین کیک شکلاتی آلمانی ای خواهد شد که تا به حال پخته اید. یک کیک خانگی ۴ لایه ی شکلاتی با عطر عالی اسپرسو و لایه های کاراملی گردو و نارگیل که طعم بی نظیری به کیکتان میبخشد.
مواد لازم برای کیک شکلاتی آلمانی
پودر کیک شکــلــاتی ۴۵۵ گرم
پودر پودیـــنــگ شکـــلـاتـی ۱۰۰ گرم
تخـــم مرغ بزرگ ۴ عدد
خامه ترش ۱ فنـــجان
آب گرم نصـــف فنــجـــان
روغن مایـع نصـف فنجان
پودر اسـپــرسو ۲ ق غ + ۱ ق غ آب
شکـــلـات چیـــپـــسی ۱ و نیم فنجـــان
پودر پودیـــنــگ شکـــلـاتـی ۱۰۰ گرم
تخـــم مرغ بزرگ ۴ عدد
خامه ترش ۱ فنـــجان
آب گرم نصـــف فنــجـــان
روغن مایـع نصـف فنجان
پودر اسـپــرسو ۲ ق غ + ۱ ق غ آب
شکـــلـات چیـــپـــسی ۱ و نیم فنجـــان
مواد لازم برای مواد میانی و رویه
زرده تخـم مرغ ۴ عددشکر ۱ فنجــان
نمک یک چهـارم ق چ
- ۹۶/۰۳/۳۱