محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰

آموزش درست کردن پلو عربی یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان

طرز تهیه پلو عربی

طرز تهیه پلو عربی

پلو عربی یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.این غذا از ترکیبات بسیار متنوعی تشکیل می شود و طعم دلپذیری دارد.طرز تهیه را در مجله خبری سرگرمی فانوس ببینید.

________________ فانوس ________________

مواد لازم برای پلو عربی

برنج ۲ فنجان
شکر ۳۰ گرم
جعفری ساطوری شده قدری
برگ مریــم گلی قدری
گوشت گوسفــند ۲۵۰ گرم
کشمش ۶۰ گرم
بادام ۶۰ گرم
آب گوشت ۴ فنجــان
فلـفـــل سیاه ۱ قاشق مربـــاخوری
فلفـل هنــدی ۱ قاشق مربـاخوری
ادویه ۰٫۵ قاشـق مربــاخوری
  • ۹۶/۰۳/۳۰
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی