آموزش درست کردن پلو عربی یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان
پلو عربی یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.این غذا از ترکیبات بسیار متنوعی تشکیل می شود و طعم دلپذیری دارد.طرز تهیه را در مجله خبری سرگرمی فانوس ببینید.
مواد لازم برای پلو عربی
برنج ۲ فنجانشکر ۳۰ گرم
جعفری ساطوری شده قدری
برگ مریــم گلی قدری
گوشت گوسفــند ۲۵۰ گرم
کشمش ۶۰ گرم
بادام ۶۰ گرم
آب گوشت ۴ فنجــان
فلـفـــل سیاه ۱ قاشق مربـــاخوری
فلفـل هنــدی ۱ قاشق مربـاخوری
ادویه ۰٫۵ قاشـق مربــاخوری
- ۹۶/۰۳/۳۰