خوردن سیب زمینی سرخ کرده ممکن است شما را بکشد
مصرف بیش از اندازه سیب زمینی سرخ کرده موجب افزایش خطر مرگ می شود که باید پژوهش های بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.با ما در بخش سلامت مجله خبری سرگرمی فانوس همراه باشید.
خطر مرگ با سیب زمینی سرخ کرده
مـــطـــالعــه ای جدیــد مصرف حداقل دو بار در هفتــه سیب زمیــنـی سرخ کرده را با خطــر افـــزایـــش یافته مرگ پیوند داده است. دیـر زمانــی اسـت که می دانیــم سیــب زمـــینــی سرخ کرده غذای خوبی برای سلـامت ما محسوب نمــی شود، اما اکنون مطالــعه ای جدیـد مصـــرف حداقــل دو بار در هفته سیب زمـــینی سرخ کرده را با خطر افـــزایش یافـــته مرگ پیوند داده اســـت.
مطــالــعه ای که در نشریـــه American Journal of Clinical Nutrition منتـشـر شده است، مصرف سیـب زمــیـنی در میـان ۴,۴۰۰ بزرگسال که در بازه سنـی ۴۵ تا ۷۹۹ سال قرار داشـتند را طی یک بازه زمـانـی هشــت سالـــه مورد بررسـی قرار داد. در پایان این مطالعه، ۲۳۶ نفر از شرکت کنـندگـان فوت کرده بودنـد.
خطرات جبران ناپذیر مصرف بیش از حد سیب زمینی
پس از تنــظیــم برای چندیـــن عامـل، مصرف کلـی سیب زمـــینی (حتـــی مقـدار زیـاد از آن) افـــزایـش خطــر مرگ را نشـــان نداد. اما زمــانی که پژوهشـــگـران بررسی دقـــیــق تری روی انواع سیب زمینی های مصرفــی شرکت کنـنـــدگـان داشتند، دریــافــتنـد که خوردن سیـــب زمــیـــنـی سرخ کرده حداقل- ۹۶/۰۳/۲۵
