آموزش درست کردن تارت پاناکوتا و تزیینش با انگورهای یاقوتی بسیار زیبا
تارت پاناکوتا یک دسر خوشمزه و شیک ایتالیایی است که با دانه های انگور یاقوتی آن را تزئین خواهیم کرد.طرز تهیه را در بخش آشپزی مجله فانوس ببینید.
مواد لازم برای آماده سازی انگورها
انگور بدون دانه ۱ و نیم فنجان
ژله انگور یک چهارم فنجان
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا
خامه قنادی ۲ فنجان
شکر یک چهارم فنجان
وانیل ۱ ق چ
پودر ژلاتین ۷۰۰ گرم
آب سرد ۳ ق غ
مواد لازم برای پوسته تارت
گردوی تست و خرد شده نصف فنجان
شکر قهوه ای یک چهارم
- ۹۶/۰۳/۱۱