محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰

آموزش درست کردن تارت پاناکوتا و تزیینش با انگورهای یاقوتی بسیار زیبا

آموزش درست کردن تارت پاناکوتا و تزیینش با انگورهای یاقوتی بسیار زیبا

طرز تهیه تارت پاناکوتا با انگورهای یاقوتی

تارت پاناکوتا یک دسر خوشمزه و شیک ایتالیایی است که با دانه های انگور یاقوتی آن را تزئین خواهیم کرد.طرز تهیه را در بخش آشپزی مجله فانوس ببینید.

مواد لازم برای آماده سازی انگورها

انگور بدون دانه  ۱ و نیم فنجان
ژله انگور  یک چهارم فنجان

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا

خامه قنادی  ۲ فنجان
شکر  یک چهارم فنجان
وانیل  ۱ ق چ
پودر ژلاتین  ۷۰۰ گرم
آب سرد  ۳ ق غ

مواد لازم برای پوسته تارت

گردوی تست و خرد شده  نصف فنجان
شکر قهوه ای  یک چهارم
  • ۹۶/۰۳/۱۱
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی