آموزش درست کردن پنکیک اسفناج با یک طعم منحصر به فرد و عالی
با
ما در بخش آشپزی مجله خبری سرگرمی فانوس همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک
اسفناج را یاد بگـیـریـد. خانواده ی پنـکـیـک ها دنـیـایـی از طعم های
متنوع دارد،پنـکـیـک اسـفـنـاج نیـز یکـی از اعـضـای ایـن خانواده با طعم
منجـصـر به فرد خود اسـت.
مواد لازم برای پنکیک اسفناج
اسفناج خرد شده ۵۲۰ گرم
آرد گندم نصف پیمانه (۵۰ گرم)
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
شیر پاستوریزه ۲ پیمانه (۳۰۰ میلی لیتر)
کره ی پاستوریزه ی گیاهی ۱ قاشق غذاخوری
آرد سبوس دار ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودای رنده شده ۳۰ گرم
ژامبون مرغ خرد شده ۴۰ گرم
قارچ خرد شده ۴۰ گرم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی ۳- ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچک ۳-۲ عدد
سیب زمینی استانبولی کوچک آب پز ۶-۵ عدد
نمک به مقدار لازم
- ۹۶/۰۳/۰۷