آموزش درست کردن خورش گوشت و گوجه،ترکمن صحرایی ها
طرز تهیه خورش گوشت و گوجه، ترکمن صحرایی ها،گوشت گوسفند مواد اولیه و همیشگی غذای مردم ترکمن صحراست که با آن غذاهای خوشمزه ای درست می کنند. از پلوهای مخلوط اجاقی گرفته تا خورش های مختلف. این خورش هم یکی از آنهاست. خورشی ساده و سنتی که در بیشتر مهمانی های مردم این شهر سرو می شود.
مواد لازم برای خورش گوشت و گوجه، ترکمن صحرایی ها
400 گرم گوشت بره
5 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
1 پیمانه جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
- ۹۶/۰۲/۰۸
