معرفی مرغ کره ای هندی و چگونگی درست کردن آن
معرفی مرغ کره ای هندی و چگونگی درست کردن آن
مرغ کره ای هندی غـــذای خوشــمزه و خوش بویی اســـت که انـــواع ادویه ها در آن به کار مـــی رود.طـــرز تهیه را در آشـــپزخانه مجله خبری سرگرمی فانوس ببیـــنید.
مــواد لازم بـــرای مرغ کره ای هنـــدی
کــره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوســـط
زنجبــیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گــشنیز نرم شده=۲ قاشـــق چایخوری
پودر فلفـــل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره ســـیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
ســـیر تازه خورد شده=۱ قاشـــق چایخوری
نمک=۱ قاشـــق چایخوری
هل سبـــز درسته=۳ عدد
دانه فلـــفل سیاه=۳ عدد
ماســـت=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشـــق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمـــانه
خامــه کم چرب=۳/۲ پیمانه
- ۹۶/۰۲/۰۴