محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰

معرفی مرغ کره ای هندی و چگونگی درست کردن آن

معرفی مرغ کره ای هندی و چگونگی درست کردن آن

معرفی مرغ کره ای هندی و چگونگی درست کردن آن

مرغ کره ای هندی غـــذای خوشــمزه و خوش بویی اســـت که انـــواع ادویه ها در آن به کار مـــی رود.طـــرز تهیه را در آشـــپزخانه مجله خبری سرگرمی فانوس ببیـــنید.

مــواد لازم بـــرای مرغ کره ای هنـــدی

کــره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوســـط
زنجبــیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گــشنیز نرم شده=۲ قاشـــق چایخوری
پودر فلفـــل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره ســـیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
ســـیر تازه خورد شده=۱ قاشـــق چایخوری
نمک=۱ قاشـــق چایخوری
هل سبـــز درسته=۳ عدد
دانه فلـــفل سیاه=۳ عدد
ماســـت=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشـــق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمـــانه
خامــه کم چرب=۳/۲ پیمانه
  • ۹۶/۰۲/۰۴
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی