آموزش درست کردن بقچه ی پنیر و سبزی غذای قدیمی مدرن شده
نان، پنیر و سبزی را که دیگر همه بلا استثناء می شناسیم و با نان های مختلف خوردیم. در این مطلب می خواهیم به شکلی مدرن تر و متفاوت این نان و پنیرها را آماده کنیم. بقچه ی پنیر و سبزی ! با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
- آرد (الک شده): به میزان لازم
- روغن مایع: ۱ ق س + یک دوم پیمانه
- شیر ولرم: ۱ پیمانه
- شکر: ۱ ق س
- مایه خمیر: ۱ ق س
- تخم مرغ: ۱ عدد
- نمک: ۱ ق چ
- پنیر فتا (خرد شده): ۱۰۰ گرم
- سبزی (خرده شده): ۱۰۰ گرم
- کنجد و سیاه دانه: به میزان لازم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- ۹۶/۰۱/۳۰