محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰


چرا نباید به روغن های خوراکی طعم دهنده اضافه کنیم…؟

چرا نباید به روغن های خوراکی طعم دهنده اضافه کنیم...؟

چرا نباید به روغن های خوراکی طعم دهنده اضافه کنیم…؟

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد : استفاده از طعم دهنده ها در روغن های خوراکی ممنوع است. روغن های خوراکی در مدلها و طعم های مختلف در بازار موجود هستند و حرف و حدیث پیرامونشان زیاد است. روغن های خوراکی را میتوان مایع حیات در آشپزخانه ها نامید که نقش مهمی در آشپزی دارند . اما همین روغن های خوراکی نقش مهمی در ایجاد انواع بیماری ها در انسان دارند . بنابراین باید در خرید و استفاده از انواعروغن های خوراکی دقت کنیم.

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه استفاده از طعم دهنده ها در روغن های خوراکی ممنوع است به تشریح ویژگی های روغن خوراکی سالم پرداخت.

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در خصوص ویژگی های روغن های خوراکی اظهار کرد:روغن های خوراکی به صورت کره و مارگارین استفاده می شوند. در واقع به روغن های خوراکی اسانس اضافه می شود و به صورت نیمه جامد یا مایع استفاده می شوند. نوع دوم روغن ها، روغن های سرخ کردنی هستند که
  • ۹۶/۰۱/۲۶
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی