آموزش درست کردن یک غذای اصیل ایرانی به نام قلیه قاشقی
آموزش درست کردن یک غذای اصیل ایرانی به نام قلیه قاشقی
قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است که با امتحانش طعم غذای محلی و حس و حال آن را خواهید چشید.در آشپزخانه مجله خبری سرگرمی فانوس همراه ما باشید.
مواد لازم برای قلیه قاشقی
لوبیا قرمز (پخته) ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
پیاز (بزرگ) ۱ عدد
اسفناج (خرد شده) ۱ کیلو
رب انار به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
- ۹۶/۰۱/۲۵