زود رنگ دادن چای چه دلایلی می تواند داشته باشد
صرفا زود رنگ دادن چای به این
معنا نیست که در آن از رنگ های شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است. مدیرکل
نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن پاسخ
به برخی اما و اگرها درباره سلامت چای های دانه ریزی که سریع رنگ می دهند،
گفت:به مردم توصیه می کنیم از چای هایی که مورد تایید وزارت بهداشت و
سازمان غذا و داو هستند و در کارخانه های مورد تایید بسته بندی شده اند،
استفاده کنند.
دکتر بهروز جنت درباره سلامت چای های دانه ریزی که سریع رنگ می دهند، گفت:باید توجه کرد که صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگ های شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است، بلکه در برخی از انواعچای های نامرغوب، ممکن است رنگ چای استخراج و سپس به چای معمولی اضافه شود که این کار مجاز است.
- ۹۶/۰۱/۲۰