محمد

آخرین نظرات
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۲۳:۱۶ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۱۷ بهمن ۹۶، ۰۱:۱۵ - پروژه متلب
    عالی
  • ۱۵ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۸ - پروژه متلب
    عالی
  • ۰
  • ۰

زود رنگ دادن چای چه دلایلی می تواند داشته باشد

زود رنگ دادن چای چه دلایلی می تواند داشته باشد

صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگ های شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است. مدیرکل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن پاسخ به برخی اما و اگرها درباره سلامت چای های دانه ریزی که سریع رنگ می دهند، گفت:به مردم توصیه می کنیم از چای هایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و داو هستند و در کارخانه های مورد تایید بسته بندی شده اند، استفاده کنند.

دکتر بهروز جنت درباره سلامت چای های دانه ریزی که سریع رنگ می دهند، گفت:باید توجه کرد که صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگ های شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است، بلکه در برخی از انواعچای های نامرغوب، ممکن است رنگ چای استخراج و سپس به چای معمولی اضافه شود که این کار مجاز است.

  • ۹۶/۰۱/۲۰
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی