آموزش درست کردن زردآلوی پخته همراه با عسل ترکیبی بی نظیر و خوشمزه
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
زردآلوی پخته با عسل یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت است که می تواند در میهمانی های شما ذائقه همگان را جلب خود کند. طرز تهیه را در آشپزخانه فانوس آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای زردآلوی پخته با عسل
زردآلو (دو نیـم شده):۴ عددمغز بادام (پرک شده):۴ قاشق غذاخوری
عسل:۴ قاشــق غذاخوری
پودر زنــجـــبیل:مقدار خیلـــی کم
کمــی کره برای چرب کردن
- ۹۶/۰۳/۲۴
