همه چیز درمورد لواشک از خواص غذایی تا خواص شیمیایی
همه چیز درمورد لواشک از خواص غذایی تا خواص شیمیایی
لواشک در واقع نوعی عصاره تغلیظ و خشک شده میوه جات است که اغلب از انواع میوه های درجه ۲ که بازار پسندی کمتری دارند یا میوه های مازاد بر مصرف بازار تهیه می شود.
معمولا برای تهیه لواشـــک از یک، دو یا چند نوع میوه با درجه رسیدگی نسبی که عطر، طعم، رنگ و خواص تغذیه ای و درمانی آنها ظاهر شده ولی کمی ترش مزه باشند، استفاده می شود. انواع آلوها، سیب، گلابی، زرشک، لیمو،زغال اخته و انار از جمله این میوه ها هستند.
لواشک دارای ویتامین های A و B و مواد معدنی (مخصوصا پتاسیم و کلسیم) می باشد که به دلیل کالری پایین آن، به عنوان یک میان وعده مناسب می باشد و مصرف آن چاقی را به دنبال ندارد.لواشـــک از جمله فرآورده هایی است که مورد علاقه همه افراد به ویژه کودکان می باشد. با توجه به ماده اولیه لواشک که شامل انواع میوه ها است بنابراین تا حدی فواید میوه را دارا بوده و
- ۹۶/۰۱/۲۶