اگر طعم غذاهای ایتالیایی را می پسندید، حتماً این غذا درست کنید. این کاسرول با داشتن تن ماهی و قارچ و همچنین طعمی که شیر به آن می دهد، هم خوشمزه است هم مغذی.
مواد لازم برای کاسرول تن ماهی و سبزیجات
1 عدد نان لواش خشــک
1 عدد پیاز خردشـده
1 ق س روغن زیــتون
1 عدد ساقه کرفـس خردشده
2 پیمــانـــه قارچ خردشــده
4 /1 پیـمانـــه آرد سفیـــد
3 پیـــمانـه شیر
1 پیمـــانــه آب مرغ
4 /3 ق چ نمــک
4 /1 ق چ فلـــفـــل سیـــاه
250 گرم فتوچیـنـی
1 پیمــانـــه کلم بروکلـی خردشــده
1 پیمــانه نخودفرنگـی پخـتــه
4 کنسرو تن ماهی
1 عدد پیاز خردشـده
1 ق س روغن زیــتون
1 عدد ساقه کرفـس خردشده
2 پیمــانـــه قارچ خردشــده
4 /1 پیـمانـــه آرد سفیـــد
3 پیـــمانـه شیر
1 پیمـــانــه آب مرغ
4 /3 ق چ نمــک
4 /1 ق چ فلـــفـــل سیـــاه
250 گرم فتوچیـنـی
1 پیمــانـــه کلم بروکلـی خردشــده
1 پیمــانه نخودفرنگـی پخـتــه
4 کنسرو تن ماهی
طرز تهیه کاسرول تن ماهی و سبزیجات
فر را با دمای 185 درجـه سانــتی گراد روشن کنــید تا گرم شود. فتوچیـنـــی را بپــزیــد، سپـــس آن را آبـــکـشی کنـیــد. در یک قابلــمــه مقداری آب بریــزید تا بجوشد. حالا کنــســروها را داخل آب در حال جوش به مدت 20 دقیـــقه قرار دهید، سپس تن ماهی را از داخــل کنســروها درآورده و داخــل یک کاســه بریزید. نان خشک را خردکـنیـد، سپس آن را داخـــل ظرف غذا ساز بریـــزید و دستـگـاه را روشن کنـیـد تا نان کامــلــاً خرد شود.
در یک تابــه گود مقداری روغن بریزیـد و آن را روی حرارت قرار دهیــد، سپـس پیاز را داخــل آن سرخ کنـید تا نرم و طلایی شود. حالـا کرفس را اضــافــه کرده و آن را هم به مدت 6-4 دقـــیـــقـه- ۹۶/۰۵/۰۴